11-10-2017... "Verzorg je eigen cursus"...

"Een beetje van Coen...en een beetje van jezelf"...

Vanaf nu kun je i.s.m. ons je eigen cursus bloemenschikken verzorgen, mits je over voldoende (cursus)ervaring beschikt, goed bespraakt- en enigszins zelfverzekerd bent.
Vaak worden wij door cursisten gevraagd om gastlessen te verzorgen voor familie, collega's, buurtjes of voor wie dan ook.
Natuurlijk verzorgen wij graag gastlessen, maar dikwijls ontbreekt het aan tijd, of de groepen zijn te klein en daardoor voor ons niet rendabel, om "uit te rukken".
Daar hebben wij de volgende creatieve oplossing op gevonden...

Natuurlijk snappen wij ook wel dat het voelt alsof we je voor "de leeuwen gooien" en je het niet één twee drie ziet gebeuren dat jij zelf een les gaat verzorgen.
Maar met onze inmiddels 35 jaar ervaring garanderen we je succes, wij spreken de les volledig met je door, stap voor stap en tot in het kleinste detail.  
Als je al een aantal jaren met ons mee draait, dus de nodige bloemschikervaring hebt opgedaan en je niet op je mondje bent gevallen, (en dat zijn de meeste van onze cursisten niet!) kan het gewoon niet mis gaan.
We bereiden je volledig voor op je eerste "optreden" als "gastdocent", zodat je goed beslagen ten ijs komt...
Ook regelen we in overleg met jou het ontwerp van het te maken werkstuk, dit kan van alles zijn, een krans, biedermeier, experimenteel arrangement, maakt niet uit... aan jou de keus.
Voor het welslagen van je debuut optreden is het wel zo handig dat je de beschikbaarheid hebt over een voorbeeld van het werkstuk dat je gaat maken.
Dit voorbeeld wordt aan de hand van jullie wensen door ons geleverd, compleet met een volledige uitleg en de werkvolgorde.
Vanzelfsprekend leveren wij je al het te gebruiken materiaal, zoals ondergrond, oasis, bloemen groen en overig bijmateriaal, keurig afgestemd op het aantal deelnemers, nooit te kort, altijd iets over voor het geval dat...
Op de afgesproken dag staat alles keurig gesorteerd en verpakt voor je klaar, zodat je eigenlijk niets anders meer hoeft te doen dan jou c.q. onze kennis over te dragen...

Natuurlijk kun je, mocht je in bovenstaande tekst nog iets missen ons altijd benaderen voor extra informatie, wij staan je graag te woord en denken eveneens graag met je mee.

Trek de stoute schoenen aan... en verzorg zelf een fantastisch bloemschikfeestje...